We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Vackra land som ingenting gav

by GAMLA PENGAR

/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    $1 USD  or more

   

 • Record/Vinyl + Digital Album

  Baby blue color vinyl

  Includes unlimited streaming of Vackra land som ingenting gav via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 2 days

    $5 USD or more 

   

1.
Begäret är en sjukdom, ja en masspsykos i våra städer. Visst har vi blod på våra händer. Ooh la la la! Alla nya kläder! Ställ upp, ställ upp, ta emot. Här är ditt liv. Ställ upp, lägg ned, stäng av. Här är ditt liv, vilken jävla skit! I en värld full av gift går slavbehovet aldrig ur tiden. Måste va mobil jag ska ha en till, kosta vad det kosta vill. Ställ dig själv ett pass vid bandet. Konsumtionen säger – du får aldrig vila. Känns det svårt att somna för att du bara vill dö? Vakna upp för fan, du är så jävla slö! Ställ upp, ställ upp, ta emot. Här är ditt liv. Ställ upp, lägg ned, stäng av. Här är ditt liv
2.
De offrar miljoner för att utveckla skit som ingen behöver. Det är fan inte klokt! Medan fattiga svälter och jorden förblöder skålar de i skumpa. Satsa på börsen, pengar ger lycka. Framgång kan endast mätas i vinst. Dagen de segrar med köpkraft total, är massan hjärndöd och drunknar i ett hav av gas. Vad är det för fel på folk? Va fan är det för fel på er? Det är ju nåt fel på dig! Vad fan är det för fel på dig?
3.
När skrev jag på att vara andra till lags? Hur fick ni mig att känna frihet fram tills idag? Kan ni visa mig det avtal vi skrev? Minns att jag en gång svor lyssna aldrig, lev. Gång efter annan krälar sanningen fram. Men varje skandal ut i ljuset, blir aldrig följd av någon ånger. Bit för bit tar ni våra liv. Skulle toppa listor vore den fiktiv. Sanningen är täckt av en lögn, den är helt massiv. Lögnerna vi ser. De vill ha oss i bugande led. Maktens falska spel. Skulle hellre dö än att vara er . Förvirring och död spred sig i staden. De hade ett mål och till varje pris skulle de nå det. Offrade dem som inget gav. Där vi en gång möttes ligger nu vår grav Att vi lät oss styras utan något försvar? Där vi en gång levde, det finns inte kvar.


about

Vackra land som ingenting gav

credits

released May 1, 2012

license

all rights reserved

tags

about

CRICKET CEMETERY Virginia

Cricket Cemetery
Independent Record Label
Established 2010

contact / help

Contact CRICKET CEMETERY

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Vackra land som ingenting gav, you may also like: